Datum objave: 16. Lipanj 2020

PARLAMENTARNI IZBORI / Doznali smo kako izgledaju kandidacijske liste HDZ -a i RESTART koalicije u 9. izbornoj jedinici

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danas u ponoć ističe rok za predaju kandidacijskih lista za naredne parlamentarne izbore. Službeno su do sada objavljeni samo nositelji lista HDZ -a. Poznato je da je u 9. izbornoj jedinici  to Ivan Malenica, aktualni ministar uprave. kako neslužbeno doznajemo iz Šibensko - kninske županije  na toj su listi još i Nediljko Dujić to na šestom mjestu, Branka Juričev Martinčev na 9. i  Josip Begonja, gradonačelnik Drniša na 13. mjestu.

 Iz Šibenika je i nositelj liste koalicije Restart u 9. izbornoj jedinici. To je Franko Vidović, a lista izgleda ovako:2. Renata Sabljar Dracevac 3. Matko Kuzmanić 4. Maja Sporiš 5. Ljubica Kardum(HSU) 6. Goran Grguričin ( HSS) 7. Igor Meić 8. Marija Alfirev 9. Tomislav Zrinski 10. Katarina Pleša Jakovljević 11. Dane Jazić 12. Radoslava Gregov 13. Saša Milousnić 14. Nikola Vučković. 

Treći Šibenčanin koji je nositelj  kandidacijske liste u 9. izbornoj jedinici i to liste Domovinskog pokreta  je Hrvoje Zekanović ,a peta na toj listi je dr.sc. Ljiljana Zmijanović. Listu BM 365 u 9. izbornoj jeidnici nosi Anton Dobra.  

Na izbore sa svojom listom u 9. izbornoj jedinici izlazi i Stipe Petrina.

Iz kategorije: Vijesti