Datum objave: 24. Svibanj 2020

KORONAVIRUS / Ni danas nema novooboljelih od bolesti COVID 19 na šibenskom području, a oporavlja se još samo četvero pacijenata

Diana Ferić
Diana Ferić

U posljednja 24 sata u Zagrebačkoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestili su u nedjelju. Na području Šibensko - kninske županije nema ni danas novooboljelih osoba od COVID-19. Ovo je jedanaesti dan u kontinuitetu bez novozaraženih na području Šibensko-kninske županije. U našoj županiji još se četiri pacijenta oporavljaju od bolesti, od kojih se jedan liječi u KBC Split a ostali su na kućnoj njezi.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i dalje su 64 osobe i svi su kontakti COVID-19 pozitivnih osoba.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena ni jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje, 24. svibnja do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom.

U odnosu na podatke od jučer, radi se o jednoj osobi više kojoj potvrđen covid-19, ali je i jedna osoba više izliječena. Do sada je ukupno izliječena 121 osoba, a četiri su umrle.

Iz kategorije: Vijesti