Sidebar Menu

Datum objave: 04. Svi 2020

NASTAVLJAJU SE RADOVI NA AGLOMERACIJI / Nema skretanja od Šubićevca u Ulicu J. Machieda ni od Doma zdravlja u Crnicu

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova regulacija prometa na snazi je od danas zbog radova na projektu Aglomeracija Šibenik pa iz pravca Šubićevca kod Gimnazije ne može skrenuti lijevo u Ulicu Jerka Machieda kao ni od Doma zdravlja prema Crnici.

U Ulici Jerka Machieda počinju radovi na izmjeni vodovodne i kanalizacijske mreže. Ulica se zatvara za sav promet osim stanarima koji će s voditeljem gradilišta dogovoriti poseban režim prometa.

Za sve ostale vozače promet iz pravca Šubićevca prema centru grada neće biti moguć cestom niz Gimnaziju. Sav promet do centra će se usmjeravati na rotor Meterize, Ulicom kralja Zvonimira prema centru ili magistralom na ulaz Rokići, Ulicom prvog partizanskog odreda.

Danas počinju i radovi u Ulici Stipe Ninića u Crnici, i to od križanja s Ulicom Paške Trlaje do križanja s Drvarskom ulicom. Radovima na ovoj dionici predviđena je izmjena dotrajale vodovodne i kanalizacijske infrastrukture te ugradnja plinske instalacije do Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Tijekom izvođenja radova Ulica Stipe Ninića, od Doma zdravlja prema Crnici, bit će zatvorena za sav promet, a dijelovi na kojima se ne obavljaju radovi biti će otvoreni samo za stanare i vozila gradilišta. Ulicom Ive Zaninovića stanovnici ovog dijela grada moći će prometovati naizmjence, u oba pravca do parkirališta sv. Nedjeljica.

Iz pravca Njivica kroz Crnicu bit će dozvoljen dvosmjeran promet do gradilišta stanarima i vozilima gradilišta. Ostale vozače molimo da poštuju privremenu prometnu regulaciju i koriste obilazne pravce.

Za sav promet od danas se zatvara i Ulica Paška Trlaje u kojoj počinju radovi na izmjeni vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Ulica se zatvara za sav promet.

Svi započeti radovi će trajati do 15. lipnja kada će se razmotriti stanje vezano za turističku sezonu te donijeti odluka o nastavku radova ili njihovom prekidu zbog povećanog turističkog prometa.

Ulica kralja Zvonimira otvorena je za promet prošlog tjedna.

FOTO: ŠibenikIN

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.