Datum objave: 30. Travanj 2020

GRAĐEVINSKI RADOVI SELE U ULICE OKO GIMNAZIJE / Od ponedjeljka nema prometa ulicom Put gimnazije, promet se usmjerava na rotor Meterize

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog početka radova na na izmjeni vodovodne i kanalizacijske mreže u Ulici Jerka Machieda od ponedjeljka ,4. svibnja ta će ulica biti zatvorena za sav promet osim stanarima koji će s voditeljem gradilišta dogovoriti poseban režim prometa, izvijestili su iz poduzeća Vodovod i odvodnja.

 Za sve ostale vozače promet iz pravca Šubićevca prema centru grada neće biti moguć cestom niz Gimaziju. Sav promet do centra će se usmjeravati na rotor Meterize, Ulicom kralja Zvonimira prema centru ili magistralom na ulaz Rokići, Ulicom prvog partizanskog odreda.

Kako javljaju iz Vodovoda i odvodnje, planirano je i da radovi na izmjeni kanalizacijskih i vodovodnih cijevi u Ulici Miminac započnu nakon završetka radova na obodnim prometnicama oko Poljane. Ulica će se zatvoriti za sav promet osim za stanare s kojima će biti dogovoren poseban prometni režim.

Od ponedjeljka  započinju radovi i u Ulici Stipe Ninića, na prvoj dionici od križanja s Ulicom Paške Trlaje do križanja s Drvarskom ulicom. Radovima na ovoj dionici predviđena je izmjena dotrajale vodovodne i kanalizacijske infrastrukture te ugradnja plinske instalacije do Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Tijekom izvođenja radova Ulica Stipe Ninića, od Doma zdravlja prema Crnici, bit će zatvorena za sav promet, a dijelovi na kojima se ne obavljaju radovi biti će otvoreni samo za stanare i vozila gradilišta. Ulicom Ive Zaninovića stanovnici ovog dijela grada moći će prometovati naizmjence, u oba pravca do parkirališta sv. Nediljica.

Iz pravca Njivica stanarima će Crnicom biti dozvoljen dvosmjeran promet.

U Ulica Paška Trlaje u ponedjeljak počinju radovi na izmjeni vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Ulica se zatvara za sav promet.

- Svi započeti radovi će trajati do 15. lipnja kada će se razmotriti stanje vezano za turističku sezonu te donijeti odluka o nastavku radova ili njihovom prekidu zbog povećanog turističkog prometa, kažu u tvrtki Vodovod i odvodnja.

Iz kategorije: Vijesti