Sidebar Menu

Datum objave: 17. Ožujak 2020

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ŽUPANIJI MIRNA / Nema zaraze koronavirusom, u izolaciji 193 osobe

Diana Ferić
Diana Ferić

Nema  zaraženih koronavirusom na području Šibensko - kninske županije kao ni u cijeloj Dalmaciji.Prema podatcima Zavoda za javno zdravstvo testirana su četiri uzorka i svi u bili negativni.

U samoizolaciji su 193 osobe, a dvije su u karanteni i to samo zbog toga jer nisu mogli provesti samoizolaciju.

 "Prevencija je ključna, nastavlja se u priopćenju Stožera, stoga se apelira na sve građane i poslodavce da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite te se pridržavaju svih dosad donesenih uputa i preporuka. Također, se pozivaju osobe kojima je naložena samoizolacija da se strogo pridržavaju uputa koje su im dane.

"Kao zajednica, možemo pokazati odgovornost na način da ne širimo dezinformacije, kontinuirano se educiramo i vodimo brigu o higijenskim navikama. Na snazi su i dalje mjere za smanjenje unosa bolesti u populaciju i jačanje nadzora nad širenjem koronavirusa",  stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam