Datum objave: 23. Veljača 2020

AJME NJIMA / TZ Brodarica - Krapanj se sada pere da nisu znali da će Tito i Milanović biti Krnje, a organizatori su pokladne svečanosti

Diana Ferić
Diana Ferić

Turistička zajednica Brodarica - Krapanj ,  kao organizator pokladne svečanosti na Brodarici i Krapnju se pere -  kaže da nisu znali da će Krnje biti Milanović i Josip Broz Tito., a oni su to organizirali. Naš je portal prvi objavio tko je bio Krnje i sada su se zaredale osude. Da nije  bilo toga valjda bi  sve prošlo bezbolno, na radost  naroda. A upravo je u tome problem. 

"U ime vijeća mjesnog odbora Brodarica, te u svoje osobno ime u potpunosti odbacujemo neprimjereni i neukusni čin na jučerašnjoj pokladnoj manifestaciji održanoj u Brodarici. Vijeće mjesnog odbora Brodarica (niti ja kao predsjednik), a niti vijeće TZ Krapanj-Brodarica, ni osobno predsjednica vijeća, s kojom sam još jučer odmah razgovarao, nismo bili upoznati s takvim namjerama grupe mještana koja je kreirala takav neprihvatljivi čin. Dakle, bez obzira na moguće umjetničke i kreatorske slobode na koje se u ovakvim situacijama često poziva, stajališta smo da se tako nešto ne može ni na koji način podržati ili opravdati, ni umjetnički ni politički ni općenito - kazao je Bačelić.

 Na jučerašnjoj  pokladnoj svečanosti  kao  Krnje spaljen je novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović u društvu Josipa Broza Tita  i smiješna su opravdanja organizatora  da nisu znali. A tko je  onda znao, ako nije neko tijelo koje  su oni, kao organizatori trebali  formirati. Nije vrag da bi i to  trebale znati tajne službe.  

Možda će netko reći da su to umjetničke sklobode, ali zna se da  Krnje mora platiti za nedaće u godini prije, a ne znamo  kako bi organizatori mogli objasniti za što u tom smislu odgovornost snose Tito  koji je  umro 1980. godine i Milanović koji je prije nekoliko dana stupio na dužnost. 

Iz kategorije: Vijesti