Datum objave: 20. Veljača 2020

TREBALO BI JOJ PODIĆI SPOMENIK / U mirovinu otišla tajnica koja je opsluživala mnoge od Jose Jurasa, preko Ante Šupuka do sadašnjeg gradonačelnika Željka Burića

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon 43 godine radnog staža, u mirovinu odlazi dugogodišnja tajnica Ureda gradonačelnika Silva Vrčić, vijest je koja je objavljena na Faceboook grupi Grada Šibenika, uz napomenu da je Silva u službi Grada Šibenika od njegovog osnutka te je radila sa svim šibenskim gradonačelnicima. Zar ta činjenica ne zaslužuje puno više od klasičnog oproštaja od zaposlenice uz cvijeće i tortu ? Zar ne zaslužuje barem informaciju medijima da će se to dogoditi kako bismo došli i na dostojanstven način ispratiti Silvu. Ne, novinari za to nisu znali!

Zašto kažem na dostojanstven način? Zato što je to žena koja je od početka demokratskih promjena u Hrvatskoj bila ne desna nego i lijeva i desna ruka svima koji su bili na čelu prvih ljudi lokalne samouprave u Šibeniku. Izdržala je temperament i karakter svih šibenskih gradonačelnika, a znamo da su neki bili vrlo osebujni. Ona je bila tajnica sada pokojnom Josipu Jurasu, tada predsjedniku Izvršnog vijeća Općine Šibenik, Anti Šupuku, Franku Čeki, Nedi Klarić, Anti Županoviću i na kradi sadašnjem gradonačelniku Šibenika Željku Buriću. Trebalo je, priznajte, izdržati sve te osebujne karaktere.

Zahvalu na predanom radu Silvi je uputio gradonačelnik Željko Burić te joj poželio puno zdravlja i osobnog zadovoljstva.

Silva, hvala vam na profesionalnosti, ali i ljudskosti koju ste uvijek pokazivali na radnom mjestu!", napisali su na Facebook stranici Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti