Datum objave: 11. Siječanj 2020

TUGA U REGIJI / Umrla je legendarna glumica Neda Arnerić koju su voljeli publika i kolege

Diana Ferić
Diana Ferić

Brojni prijatelji, kolege i suradnici opraštaju se od legendarne glumice i zvijezde jugoslovenskog filma Nede Arnerić koja je svijet napustila u 67. godini života, piše tportal.

Prema prvim medijskim informacijama, poznatu glumicu bogate filmske karijere u svom stanu na beogradskom Vračaru pronašao je brat koji ju je došao obići.

Poput brojnih obožavatelja, vijest o smrti Nede Arnerić podjednako je pogodila njezine brojne kolege, prijatelje i suradnike koji su se na društvenim mrežama odlučili oprostiti od glumačke dive.

Domaći redatelj Dalibor Matanić od glumice se oprostio fotografijom na kojoj se nalazi Neda i njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić.

Voditelj Dalibor Petko prisjetio se intervjua s Nedom. 'Moju ekipu i mene ugostili ste kao da smo vam najbolji prijatelji. To poslijepodne u vašem stanu na terasi s predivnim pogledom na Manastir neću nikada zaboraviti', napisao je voditelj opraštajući se od Nede uz zajedničku fotografiju objavljenu na Instagramu.

'Zlato moje. Predivno... tuga', kratko je napisala uz Nedinu fotografiju na Facebooku njezina glumačka kolegica Senka Bulić.

O smrti Nede Arnerić oglasili su se i brojni drugi glumci.

'Strašno...Grozno se osjećam', za Telegraf je izjavio 66- godišnji glumac Bogdan Diklić.

Gorica Popović, srpska glumica domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji 'Bolji život' i 'Pogrešan čovjek' za Kurir je izjavila kako je Neda bila velika glumica te da pored njezinog imena s pravom može stajati epitet legenda.

 

Iz kategorije: Vijesti