Sidebar Menu

Datum objave: 09. Siječanj 2020

SDP SE PRIPREMA ZA PARLAMENTARNE IZBORE / Franko Vidović je imenovan koordinatorom u 9. izbornoj jedinici

Diana Ferić
Diana Ferić

 Franko Vidović bit će jedan od deset SDP -ovih koordinatora  za predstojeće parlamentarne izbore i to za 9. izbornu jedinicu . Tako je danas odlučilo Predsjedništvo te stranke koje se sastalo u Zagrebu. Nikša Vukas, glavni tajnik SDP -a bit će koordinator za prvu izbornu jedinicu, za drugu Rajko Ostojić, koordinator za treću izbornu jedinicu je Željko Kolar, za četvrtu Domagoj Hajduković, za petu Vinko Grgić, za šestu Davorko Vidović, za sedmu Zlatko Komadina, osmu Erik Fabijanić i za  desetu Arsen Bauk.

 “Nakon uspjeha na europarlamentarnim izborima i uspjeha našeg kandidata na predsjedničkim, SDP je danas započeo put prema novoj pobjedi, onoj na parlamentarnim izborima, koja će hrvatskim građanima donijeti dugo očekivane promjene”, rekao je nakon sjednice predsjedništva SDP-a glavni tajnik stranke Nikša Vukas i dodao kako su potpuno spremni za preuzimanje odgovornosti u Hrvatskoj.

“Danas smo napravili prvi korak i odabrali smo koordinatore za parlamentarne izbore po izbornim jedinicama, a sada nam predstoji osnovati izborni stožer. Naš program i naši ljudi su najveći kapital s kojim idemo na parlamentarne izbore”, istaknuo je Vukas te naglasio kako će se boriti za socijaldemokratske i europske vrijednosti.

“SDP je okupljen oko zajedničkog cilja i vodimo se načelima antikorupcije i antifašizma te vrijednostima koje će našem društvu donijeti jednakost, pravednost i napredak. Naša najveća snaga su ljudi, konstantno smo na terenu, znamo koji su njihovi problemi i potrebe”, izjavio je Vukas te dodao kako su sigurni da će većina građana ponovno odabrati živjeti u dobrom društvu, u normalnoj državi.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.