Datum objave: 19. Prosinac 2019

AGENTI DOBROTE ČINE ČUDA: Mobilizirali brojne građane prikupljajući hranu i druge potrepštine za siromašne obitelji te darove za djecu

Diana Ferić
Diana Ferić

Neka Božić bude svima moto je i ovogodišnje predblagdanske akcije prikupljanja pomoći za siromašnu djeci i siromašne obitelji koju vode  samozatajne aktivistice koje su se prozvale agentima dobrote,a čime čuda zajedno s brojnim sugrađanima koji su se pridružili toj akciji. Svakodnevno javljaju gdje  se mogu ostaviti hrana, higijenske potrepštine, ali  igračke koje  su djeca zaželjela.  Samo su u posljednjoj akciji uljepšali blagdane 13 obitelji, 24 djece i organizirali 17 sabirnih mjesta. za jednog dječačića stigla je igračka dron iz Njemačke. Akcija traje i dalje jer nikad više potrebitih se nije javilo, ali i nikad više pojedinaca i udruga nije sudjelovalo u ovoj akciji.

Agenti dobrote provode istinski poruku Božića,a to je odricanje i pomaganje drugima ili kako je prije dvije godine poručio šibenski biskup Tomislav Rogić: Slavimo Božić srcem, a ne bukom, ićem i pićem!

Sve pratite na  Facebook stranici Agenti dobrote.

Iz kategorije: Vijesti