Sidebar Menu

Datum objave: 12. Prosinac 2019

RADOVI NAPREDUJU: Dio Zvonimirove ulice u Šibeniku sutra se otvara za promet, a ostalim dijelovima prometovat će se jednim smjerom

Diana Ferić
Diana Ferić

Dionica u Ulici kralja Zvonimira od Zadarske ulice do Miminca na kojoj je postavljen asfaltni sloj bit će od sutra otvorena za promet. Na ostalim dijelovima te ulice, dok ne budu dovršeni radovi  prometovat će se samo u jednom smjeru.
Pješaci će, privremeno, prema posebnoj regulaciji, prolaziti po  ograđenoj traci dok se ne privedu kraju radovi na popločanju nogostupa.

Na  dijelu Ulice kralja Zvonimira koji se sutra otvara za promet kompletno su zamijenjene dotrajale kanalizacijske i vodovodne cijevi te su napravljeni novi priključci vode i kanalizacije za sve potrošače na toj dionici. Tijekom radova na vodovodnoj mreži zamijenjeni su i energetski kablovi, DTK mreža,  duž dionice postavljena je plinska instalacija.

Kod Kazališta je uređeno novo autobusno ugibalište te su ugrađena tri podzemna spremnika za otpad.

FOTO:Šibenik IN

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.