Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2019

GRADONAČELNIK BURIĆ NAJAVIO:Kada se izgradi prsten garaža neće biti parkiranja na rivi i u Docu

Diana Ferić
Diana Ferić

Parkiranje auta na šibenskoj rivi niti u Docu neće biti moguće nakon što se izgradi prsten podzemnih garaža u Šibeniku, najavio je danas na aktualnom satu, na sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenika gradonačelnik Željko Burić, odgovarajući na primjedbu vijećnika  Dalibora Peraka da smo u Docu ubog interesa investitora zgrade Peškarije i njegovog štekata žrtvovali 25 parkirnih mjesta. Peraka je zanimalo i ima li investitor dozvolu za postavljanje električnog stupa koji brani prilaz njegovim garažama ina javnoj površini.

"Riva i Dolac će biti zona tihog prometa i tamo neće biti parkiranja. To će biti kada se napravi prsten garaža - policijska postaja, Vatrogasni dom , Draga. Poljana . Bit će to tri podzemne garaže i neće biti razloga da se ulazi u povijesnoj jezgru autima. Stanovnicima Doca neće biti problem parkirati svoje automobile na lokaciji Vatrogasnog doma. Ovog ljeta će biti novi režim parkiranja u Docu i to samo s mjesečnom povlaštenom kartom,a stranci će morati platiti punu mjesečnu kart, ako žele tu parkirati auto makar i jedna sat",  kazao je..

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam