Sidebar Menu

Datum objave: 03. Prosinac 2019

AGLOMERACIJA :Završeni radovi na prometnici do mandalinskog rotora, prometnica otvorena za sav promet

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometnica u Mandalini od uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Šibenik preko skretanja za uvalu sv. Petar do tzv. Mandalinskog rotora kompletno je završena, asfaltirana i otvorena za promet.

Radovi se nastavljaju duž Ulice Velimira Škorpika od zgrade Poduzetničkog inkubatora dalje prema crpnoj stanici u Mandalini. Ulica je tijekom izvođenja radova zatvorena za promet vozila dok se pješački promet odvija neometano.

Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će izvršeno niveliranje ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode na cesti i rotoru za vrijeme većih kiša.

Završetak radova se očekuje u svibnju 2020. godine.

Molimo vozače da i dalje koriste alternativni pravac, pored zgrade Policijske uprave, makadamskim putem uz željezničku prugu koji se s ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizini veterinarske stanice i kluba Inside. Ukoliko možete birati, preporučujemo korištenje ceste preko Bioca.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.