Datum objave: 27. Studeni 2019

ADVENTURA SE ŠIRI:Poznati sadržaji Adventura na Maloj loži i na Meduliću

Diana Ferić
Diana Ferić

Gastro adventski kutak bit će ove godine na Adventuri organiziran i na Maloj loži, a danas je objavljeno što će tko ponuditi i na toj lokaciji kao i na Meduliću na kojem će biti smješten Sajmić. Šibenska kavana d.o.o. i Planina d.o.o imat će kućice na Maloj loži pod nazivom Kavana Medulić i Baza. Uz njih neće nedostajati kuhanog vina i gina te craft piva, ali ni delicija koje su osmislili upravo za Adventuriste - Buffalo Chicken Wings, sendvič od goveđeg vrata, omlet od juneće pećenice u tortilji, te šibenski burger, šibenski brudet od bakalara, šibenski arambašići u domaćem kruhu, šibenska torta...

Puni energije od slasnih božićnih delicija posjetitelji Adventure lako će stići do trga Medulić gdje se ove godine smjestio Sajmić, i to od 15. do 26. prosinca. Tamo će svojih ruku djela predstaviti OPG Kalić Zvonimir, Udruga More, Domaća radinost Antonia Badžim, Obrt Lulas Art, Domaća radinost Šibenik, Domaća radinost Branka, Vinoplod Vinaraija d.d. te Udruga Kamenčići.

Na Maloj loži, novoj lokaciji ovogodišnje Adventure, programi, a time i ugostiteljska ponuda započet će 13. prosinca 2019., a potrajati do 1. siječnja 2020. godine, priopćili su iz Turističke zajednice Grada Šibenika.

Uz zamjenika gradonačelnika Paška Rakića, članovi Povjerenstva koje je odlučivalo o prijavama su i direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i organizatori programa Adventure, Zoran Erak i Morana Periša.

 

Iz kategorije: Vijesti