Datum objave: 24. Studeni 2019

OTIŠAO JE IVKA: Šibenčani žale za jednim od posljednjih šibenskih oriđinala - Draganom Ivkovićem Ivkom

Diana Ferić
Diana Ferić

Umro je sinoć jedan og zadnjih šibenski oriđinala - Dragan Ivković-Ivke, "kralj" Masne ulice. O pokojjicima sve najbolje, ali u slučaju Ivke to nije fraza nego istina, napisao je na svom Facebook profilu jedna Šibenčanin "IVKA je bija ČOVIK!Zaslužija je da mu omogućimo dostojan oproštaj od ovozemaljskoga svita!Počivao u miru", objavio je. Mnogi su ga jučer uvečer susreli u gradu, neki mu dali koju kunu ne sluteći da će im to biti posljednji susret s njim.

 

Mnoge Šibenčanke i Šibenčani napisali su "posljednje zbogom" svom sugrađaninu izrazavajući sućut i žaljenje što više svojom osebujnom pojavom neće biti9 prisutan u životu Šibenika.

"Postoje ljudi koji obilježe neki prostor i vrime…i daju mu poseban štih, postanu dijelom originalnosti! Centar Šibenika izgubio je dio svoje posebnosti, falit će mi uvik kad prođem Masnom ili Kalelargom…Adio Ivka, ako ima drugog svita, želim ti da gori prođeš bolje!!, riječi su kojima se na svom Facebooku od Ivke oprostio Petar Baranović, bivši šibenski dogradonačelnik

Iz kategorije: Vijesti