Datum objave: 12. Studeni 2019

POPLAVLJENI DOLAC: SDP -ovci se prisjetili HDZ -ovog obećanja iz 2013. da će riješiti poplave u Docu

Diana Ferić
Diana Ferić

U ovo doba kad jugo kida grane sa stabala, a kroz Dolac se može proći sa gumenjakom, lijepo se prisjetiti 2013. godine i glamuroznog predstavljanja projekta obrane plavljenja Doca.
Projekt će naš kandidat za šibenskog gradonačelnika dr. Burić realizirati kad nakon izbora dobije vlast u gradu rekao je tom prilikom župan Goran Pauk, inače tada i prvi čovjek gradskog HDZ-a, priopćili su dana Joško ŠUpe predsjednik Županijske i Tonči Restović, predsjednik Gradske organizacije SDP -a.

 

 

"Burić je postao gradonačelnik, Pauk je ostao župan, a u Docu se promijenilo nije ništa. Isti ti Pauk i Burić ne mogu se dogovoriti tko bi taj projekt trebao realizirati, a takvih smo se projekata nagledali: brza cesta Šibenik - Knin, doktorski studij u samostanu svetog Lovre, studij sestrinstva, uređenje šetnice ispod Katedrale i rekonstrukcije javne rasvjete, Baldekin kao košarkaška arena s 2500 mjesta na tribinama, osnivanje gradske komunalne tvrtke koja će se baviti javnim gradskim prijevozom, uređenje zelenih površina i prostora ispred kod bivšeg kina Tesla, gradnja nove Opće bolnice, itd, itd.

Što od Vas tražimo, samo da ispunite svoja obećanja, i za početak da se Doca sjetite i onda kada nema većih kiša i jakog juga"; poručili županu pauku i gradonačelniku Buriću u svom priopćenju.

Iz kategorije: Vijesti