Datum objave: 30. Listopad 2019

Gradonačelnik primio sjajne šibenske borkinje Nives Radić i Snježanu Prgomet

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Željko Burić i zamjenica župana Darija Puljić primili su danas članice šibenskog Kickboxing kluba Dalmatino, Nives Radić i Snježanu Prgomet, koje su na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u kickboxingu ostvarile povijesni uspjeh. Nives Radić po četvrti put postala je svjetska prvakinja, dok su Snježana Prgomet i Karmela Makelja osvojile brončanu medalju. Uz uspješne šibenske borkinje primanju je nazočio i njihov trener Damir Lambaša.

„Iskrene čestitke našim sjajnim sportašicama, ali i KBK Dalmatino na fantastičnom uspjehu. Brojne medalje je Nives donijela u Šibenik, ponosni smo na još jedno svjetsko zlato, ali i na dvije bronce koje su osvojile Snježana i Karmela. Hvala vam što pridonosite ugledu grada Šibenika te ga na najbolji mogući način promovirati na svakom natjecanju.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

prijem nives radic svjetsko zlato001

Čestitkama se pridružila i zamjenica župana Darija Puljić.

„Svojim trudom i zalaganjem ostvarili ste izvrstan rezultat, ne samo za sebe već i svoj grad, županiju i domovinu. U ime Šibensko-kninske županije želim vam mnogo uspjeha i dalje.“, poručila je zamjenica župana.

Svjetska prvakinja Nives Radić zahvalila se na lijepim željama.

„Hvala na svemu što radite za sport, posebice Gradu Šibeniku na povećanju izdvajanja proračunskih sredstava za sportske klubove.“, istaknula je šibenska borkinja.

Na svečanom primanju zahvalio se trener Damir Lambaša .

prijem nives radic svjetsko zlato008

„Žao mi je što s nama danas nije Karmela Makelja koja je bila spriječena obvezama na fakultetu. Njoj je ovo već druga svjetska bronca, Snježana je također ostvarila sjajan rezultat. Nives je uzela četvrti svjetski naslov i sada sigurno možemo kazati kako nikad nije postojala takva žena u ringu u ovom dijelu Europe s toliko mečeva i titula. Pola ženske hrvatske reprezentacije čini ekipa iz šibenskog Dalmatina i njih sve tri su uzele medalju, to je zaista odličan uspjeh. “, kazao je trener Lambaša.

Primanju su nazočili zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te predsjednik Zajednice sportova Grada Šibenika Joško Jurić.

Iz kategorije: Vijesti