Datum objave: 09. Listopad 2019

Dok čekaju pozitivne vijesti o Dinu Miškiću njegovi prijatelji prikupili više od 35 000 eura za podizanje aviona za pretragu Atlantika

Diana Ferić
Diana Ferić

Više od 35 000 eura prikupljeno je u Go Get Funding kampanji koju su pokrenuli prijatelji nestalog kapetana Dina Miškića s ciljem da skupe novac za intenziviranje potrage za nestalim članovima posade broda Bourbon Rhode i da oni sami angažiraju posebni avion za pretraživanje dijela Atlantika na kojem bi mogli biti nestali pomorci. To međutim još nije dovoljno.

"Treba nam najmanje 50 000 eura jer to nije običan avion koji bi nekog negdje prevezao i taj je aranžman skup ", kazao je se danas Dinov prijatelj Sebastiana Latocha iz ekipe formirane u Facebook grupi “Bourbon Rescue”, u izjavi ta televiziju N1.
Na pitanje kako se osjećaju on i Dinova obitelj odgovorio je kako sve kaže to da ima digitalni mjerač otkucaja srca i da se ovih dana nisu kod njega spustili ispod 100. "Stalno mislim na Dina i kako ćemo se opet vidjeti i družiti.

 

Đurđa Vrljević Šarić iz te Facebook grupe je kazala da su svi uvjereni da su Dino i njegova posada živi i da neće odustati dok in ne nađu.

U toj Facebook grupi možda još nisu ni svjesni koliku su veliku stvar napravili i kako su  mobilizirali javnost  i nadležne institucije oko nastavka potrage, a peticiju je do sada popisalo više od 40 000 ljudi iz cijelog svijeta. Latocha je pohvalio angažman i hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i hrvatske vlade.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3