Datum objave: 04. Listopad 2019

Tina Vickov i D marin Mandalina za sada jedini šibenski laureati na Danima hrvatskog turizma

Diana Ferić
Diana Ferić

Tina Vickov, kao najbolja agencijska djelatnica u Hrvatskoj i D marina Mandalina, kao srednja marina, jedini su laureati hrvatskog turizma u ovoj godini, a priznanja im se uručuju na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju u Slavoniji. Šibenik koji predstavljamo kao grad u turističkom usponu kao ni ostale destinacije i sadržaju u šibenskoj turističkoj regiji nisu se baš ove godine iskazali jer ih nema nigdje ni među kandidiranim u brojnim kategorijama od turističkih atrakcija i inovacija, atraktivnih destinacija, najboljih kampova, hostela, butik hotela i da dalje ne nabrajamo. 

 

Nagrade dodjeljuju Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.
Možda će Šibenik i ostale destinacije iz šibenske regije bolje proći večeras kada se  u Osijeku dodjeljuju priznanja za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već dvanaestu godinu za redom. Generalni sponzor Dana hrvatskog turizma je Hrvatska elektroprivreda.
 

Iz kategorije: Vijesti