Datum objave: 18. Rujan 2019

Milan Bandić kreće u predsjedničku kampanju sa sloganom "Korupcija svima,a ne samo njima"

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska će prvi puta za predsjedničke izbore dobiti kandidata koji će voditi svojevrsnu antikampanju. Ime novog kandidata je Milan Bandić, a neki od slogana su 'Korupcija svima, a ne samo njima', 'Što god vam ponude, ja nudim duplo' i 'Korupcija: Sad il' nikad', prenosimo s tportala.
 

Dario Juričan dobio je potvrdu Ministarstva uprave da smije promijeniti ime u Milan Bandić i s njim ide u bitku za Pantovčak jer kaže da želi korumpirati zemlju. Za njegovu kandidaturu nema pravne prepreke, pišu 24sata.
T

očke predizbornog programa su među ostalim osnivanje Ministarstva korupcije, ukidanje USKOK-a, te ustavna zaštita korupcije.
Iako se čini da se radi o lažnom imenu i lažnoj kampanji, kandidat je zaista Milan Bandić. Samo što je on rođen 1976. za razliku od puno poznatijeg imenjaka i prezimenjaka koji je gradonačelnik Zagreba i rođen je 1955. godine.


Novi Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'. Sljedeće godine bi trebao biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba 'Kumek'.

'Lišen stranačkih okova, slobodan kao feniks, kao ptica, kandidiram se za predsjednika Republike Hrvatske. Ja sam običan čovjek u službi malog korumpiranog čovjeka i želim korumpirati Hrvatsku radeći kao konj. To je moj program. Nije budućnost Hrvatske kopanje po ideološkim rovovima i ja ću se zalagati za korupciju kao zajedništvo svih', rekao je novi Milan Bandić, najvaljući kandidaturu i parafrazirajući program svog poznatijeg imenjaka i prezimenjaka.
 

Iz kategorije: Vijesti