Sidebar Menu

Datum objave: 16. Rujan 2019

Ove godine se provodi besplatna poduka iz košarke i za prvašiće

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik, Zajednica sportova grada Šibenika i Škola košarke „Dražen Petrović“, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, i ove školske godine nastavljaju s projektom besplatne poduke iz košarke za djecu predškolskog uzrasta. Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani OŠ „Juraj Šižgorić“ ponedjeljkom i srijedom od 17:00 do 18:15 sati, a provode ih treneri iz Škole košarke „Dražen Petrović“.

Tim povodom zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, predsjednik Škole košarke „Dražen Petrović“ Joška Krička i tajnik Josip Milaković obišli su danas školsku dvoranu u kojoj se održavaju treninzi.

„Projekt koji smo pokrenuli prošle godine pokazao se vrlo uspješnim te je izazvao pozitivne reakcije među roditeljima i djecom. Ove godine, u suradnji sa Školom košarke „Dražen Petrović“, odlučili smo ga proširiti i na sve učenike prvih razreda osnovnih škola.“ , kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Cilj projekta je omogućiti djeci grada Šibenika ulazak u svijet sporta na stručan i profesionalan način. Također, besplatnim bavljenjem sportom cilj je stvoriti naviku roditeljima da od samih početaka djetetova odrastanja steknu naviku da sport treba biti način života njihove djece.

Treninzi za učenike prvih razreda biti će organizirani u poslijepodnevnim satima u matičnim školama. Svi zainteresirani roditelji učenika prvih razreda sve dodatne informacije o besplatnim treninzima mogu dobiti u Školi košarke „Dražen Petrović“ , a kontakt osoba je Joso Marinović (kontakt: 091 4662181).
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam