Datum objave: 15. Rujan 2019

Pogledajte kuda ćete sutra moći voziti zbog radova u Ulici kralja Zvonimira na Brodarici,u Zablaću i Jadrtovcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog radova na projektu sustava vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda – Aglomeracija Šibenik, na području grada od ponedjeljka, 16. rujna 2019. godine, na snazi će biti privremene regulacije prometa na sljedećim lokacijama:

 

a) Zvonimirova ulica Šibenik – 1. faza

Radovi u Ulici kralja Zvonimira provodit se u fazama, kako bi se u svakom trenutku omogućio neometan pristup radilištu, hitnim službama i stanarima.
U prvoj fazi , od 16. rujna do 01. listopada, Ulica kralja Zvonimira bit će zatvorena za promet od benzinske crpke „Petrol“ do „Kronjinog magazina“. U tom razdoblju pristup centru grada bit će moguć kroz Njivice i Crnicu. Stanarima će biti omogućen pristup parkingu kod Kronjinog magazina. Početkom druge faze od 01. listopadacentru grada pristupat će se okolnim putem.


b) Državna cesti D8 u Brodarici

Radovi će se izvoditi na način da će jedna prometna traka biti zatvorena za promet, dok će se preostalim dijelom kolnika promet odvijati naizmjenično, reguliran vertikalnom prometnom signalizacijom i semaforima. Radovi će se realizirati po fazama, u duljini od 300 metara. Nakon što se završi jedna faza, radovi se premještaju na iduću. Na prilazu zoni radova promet će se odvijati pod ograničenjem brzine od 30 km/h.

c) Donja Brodarica
Sam zahvat obuhvaća iskope u kolniku. Radovi će se izvoditi na način da će dio kolnika biti u potpunosti zatvoren. Radovi se izvode u 35 faza. Od 16. rujna kreću radovi na četiri lokacije. Raspored radova i točno vrijeme zatvaranja pojedinih ulica za promet komunicirat će se s građanima izravno na terenu i posredstvom mjesnog odbora.
d) Gornja Brodarica

 

Radovi započinju na području Bili Brig, Podić i Tesla (kod podvožnjaka), te na području Podsolarskog.
e) Zablaće

 

U Zablaću od 16. rujna kreću radovi na dionicama u ulicama Mate Leoni, Trg Braće Antolos, na Obali palih boraca i Grižinama. Raspored radova i točno vrijeme zatvaranja pojedinih ulica za promet komunicirat će se s građanima izravno na terenu i posredstvom mjesnog odbora.

f) Jadrtovac

 

Na području Jadrtovca završavaju se radovi i otvara se cesta prema Vrpolju. Radovi započinju na ulicama Put Dolića – Klanac, Uska ulica, Marinoci i na cesti prema D8.

 

Iz kategorije: Vijesti