Datum objave: 24. Kolovoz 2019

Pet prekršajnih i jedna kaznena prijava za izgred u Đevrskama, slučaj "Uzdolje" policija još istražuje

Diana Ferić
Diana Ferić

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u subotu kako policija radi opsežnu kriminalističku istragu te da je zbog incidenta u Đevrskama podneseno pet prekršajnih i jedna kaznena prijava dok se, kada je riječ o incidenta u Uzdolju, rade opsežni izvidi koji će, nada se, dovesti do počinitelja, javlja N1.

 

"Ove napade treba osuditi, kao i svako nasilje. Sve institucije države, pogotovo one koje se brinu za javni red i sigurnost trebaju djelovati promptno i učinkovito, a policija je pokazala da djeluje efikasno, što će činiti i u buduće", rekao je Božinović novinarima u Žutoj Lokvi.

 

U Uzdolju i Đevrskama kod Knina u srijedu su napadnuti gosti kafića srpske nacionalnosti dok su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

 

"Vezano za djelo na Viškovu, jutros u ranim jutarnjim satima, uhićena je osoba koja se dovodi u vezu s napadom na građanina RH od prije dva dana", izvijestio je ministar Božinović.
U Viškovu je 20. kolovoza ozlijeđen 70-godišnji hrvatski državljanin koji je medijima rekao da je pretučen i vrijeđan na nacionalnoj osnovi.

 

Iz kategorije: Vijesti