Sidebar Menu

Datum objave: 21. Kolovoz 2019

Adrial plus prodaje zemljište, tvornice i poslovne zgrade bivšeg TLM -a

Diana Ferić
Diana Ferić

Adrial plus, tvrtka u  većinskom vlasništvu Zagrebmontaže Vlade Čovića oglasila je Poziv za iskaz obvezujućeg interesa za kupnju nekretnina - zemljišta i poslovnih prostora na području bivšeg TLM -a. Prodaju sve - od zemljišta do tvornica i gospodarskih dvorišta, zgrade ambulante i upravne zgrade, ukupno 44 nekretnine.

Ta je nekretninska tvrtka, kako su napisali, uspješno završila predstečajni postupku kojem su namireni svi vjerovnici iz predstečajne nagodbe i nastavljaju postupak financijskog restrukturiranja. Njihov je potencijal upravo  300.000 četvornih metara zemljišta i poslovnih prostora u značajnoj mjeri bez tereta i s uređenom infrastrukturom. 

 

Vlado Čović svojedobno je ponudio gradskoj i županijskoj vlasti da svoje uprave i dislocirana komunalna  i ostala poduzeća u njihovom vlasništvu preseli  u poslovne prostore bivšeg TLM -a na Ražinama nudeći im ih po povoljnoj cijeni, ali je gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem to odbila.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam