Datum objave: 01. Kolovoz 2019

Kreće postupak nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije kreće s prethodim savjetovanjem za postupak javne nabave informatičko-komunikacijske i audio-video opreme ABC centra pa pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 9. kolovoza ove godine dostave svoje primjedbe i prijedloge.
Procijenjena vrijednost nabave iznosi 2.330.994,40 kuna bez PDV-a. Iz Razvojne agencije obavještava sve zainteresirane gospodarske subjekte da kreće
Poziva ih se da pogledaju dokumentaciju o nabavi i ako imaju pitanja, prijedloge ili primjedbe se jave u Razvojnu agenciju.

 

Naime, prije pokretanja postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu roba ili usluga, javni naručitelj, odnosno u ovom slučaju Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, obvezna je opis predmeta, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora staviti na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima. Nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima objavljen je na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN) pod izbornikom PRETHODNA SAVJETOVANJA s datumom objave 31.07.2019.

 

Po isteku roka od devet dana od objave dokumentacije na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN.

 

Inače ova nabava se provodi u okviru projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC“ ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada s okolišem na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će do kraja godine postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata. Poseban naglasak biti će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.
 

Iz kategorije: Vijesti