Sidebar Menu

Datum objave: 02. Srpanj 2019

Volonter u Happy Horseu u Dubravi pokrenuo akciju prikupljanja donacija za obnovu izgorjelog objekta

Diana Ferić
Diana Ferić

Požar na farmi Happy horse u Dubravi kod Šibenika izbio je u nedjelju, 30. lipnja, najvjerojatnije zbog neispravne električne instalacije na hladnjaku, priopćili su iz PU šibensko-kninske. Vatra se potom proširila na cijeli objekt s terasom i dječjim igralištem. Izgorio je i sav inventar pa je šteta na tom objektu procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.
Dugogodišnji voloneter u tom konjičkom centru Tomislav Junaković uputio je na svom Facebook profilu zamolbu za upalatu donacija kako bi se taj konjički centar u kojem su uživali djeca i odrasli što prije obnovio.


"Dragi prijatelji svi koji me znate, znate da sam odavno volonter na farmi Happy Horse (od 6. razreda), a kad sam dobija jučerašnji poziv nisan moga virovat šta se dešava...Slike govore više od riči...Di smo nekad ležali, pričali, pili, družili se sa članovima kluba - danas čistimo ostatke i gledamo crnu sliku...
Kao član ove naše male obitelji osjetija sam dužnost da se obratim Vama-ljudima koji su nam stalno slali poruke podrške...
Da skratim priču, molio bih da svatko da koliko može, jer svaka kuna je potpora tako da i najmanja svota ima veliku poruku...
Svi koji smo dolazili na farmu znamo koliko su Suzana i Oliver uložili truda, vremena i ljubavi i kad je god nekome bila potrebna pomoć bili su spremni za akciju!
!!! Idemo svi uplatiti koliko možemo i još jednom pokazati kako smo zajedno jaki- za naše članove, konje i naravno za svu djecu koja su ovdje bila nebrojeno puta na rođendanima !!!
Od ❤ Vam hvala, a mi se bacamo dalje na posal!", objavio je.

Tu je farmu životinja  osnovala obitelj Živković vlastitim ulaganjem Danas djeluju kao neprofitna udruga Konjički klub 'Kolan', bave se i terapijskim jahanjem. Sav novac koji se prikupi od jahanja, proslava rođendana i ostalih događanja utroši se za nabavu hrane i nove opreme za životinje.

Evo podataka za uplatu: Konjički klub “KOLAN” – udruga za aktivnosti i terapiju pomoću konja Farma “HAPPY HORSE” Rakovo Selo 9 22000 Šibenik OIB: 02558950805 Privredna banka Zagreb IBAN: HR5023400091110966034

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam