Utorak, 25 Lipanj 2019 10:51

Plaža Banj među najljepšim svjetskim plažama po ocijeni portala Kiwi

Napisala: 
Plaža Banj među najljepšim svjetskim plažama po ocijeni portala Kiwi

Portal Kiwi, koji se bavi turizmom i turističkim putovanjima, svrstao je šibenski plažu Banj među najljepše na svijetu - rame uz rame s plažom Marathi u Grčkoj, Englishman's Beach u Tobagu, plaža Ngapali u Mijanmaru, Orlova plaža na Arubi, Playa Matapalo koja se nalazi u Kostarici, plaža Sandspit u Pakistanu, Kadavu s Fidžija te Horseshoe Bay s Bermuda. Lijepo zvuči iako baš i nije do kraja uvjerljivo. Oni za sebe kažu da se smatraju autoritetom za turistička putofvanja, ali da ne prestaju osluškivati i dojmove i mišljenja svojih čitatelja.


Hrvatska je uvijek bila privlačna turistima,a u posljednje vrijeme doživljava boom. Jedan od razloga je možda i stari grad Dubrovnik u kojem se snimala poznata serija Igre prijestolja, pišu na tom portalu uz panegirik plaži Banj.

"Između Zadra i Šibenika, na jugu Hrvatske smjestio se Šibenik,a njegovo čarobno "srednjovjekovno" srce koje dočekuje tisuće turista godišnje najbolje se vidi s obližnje plaže Banj. Uređena 2012. godine vrlo brzo je postala najljepšim mjestom u gradu,a s nje se pruža pogled na tvrđavu svetog Mihovila i kanal svetog Ante, a uz taj nezaboravan pogled ta plaža pruža i sve sadržaje koji su turistima potrebni", prenosimo s tog portala neposredno nakon što sud omaći mediji pisali o tomu kako je ta plaža zapuštena.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!