Sidebar Menu

Datum objave: 04. Svi 2019

Akcija Studija energetike u Šibeniku: Vi pitate, a studenti vam odgovaraju

Diana Ferić
Diana Ferić

Treba li držati klima uređaj konstantno upaljen da održava temperaturu ili ga po potrebi paliti i gasiti? Je li bojler pametno držati stalno upaljenim? Kako smanjiti troškove grijanja i hlađenja? Koje su prednosti obnovljivih izvora energije? Sve to i još puno više, građani mogu doznati slanjem upita na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a na njihova pitanja odgovarat će sami studenti.

Dakle, imate li pitanje vezano uz energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije i njihovu primjenu u domovima, a nemate odgovor na njega ili ne znate koga biste pitali?
 Svoj upit pošaljite na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije Šibenik.

Odgovori će biti prezentirani na Danu otvorenih vrata Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku 9. svibnja 2019. godine. Dakle, Dan otvorenih vrata bit će prilika za građane i buduće studente da se upoznaju s radom Studija, ali i doznaju sve što ih je oduvijek zanimalo o energetskoj učinkovitosti i njezinoj primjeni u domovima.
Svoje upite možete slati od danas pa sve do srijede, 8. svibnja do 12 sati, pripćili su s tog fakulteta.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam