Sidebar Menu

Datum objave: 01. Svi 2019

Šibenska novinarka Sanja Jurišić novo je pojačanje Nove TV

Diana Ferić
Diana Ferić

Sanja Jurišić, novinarka s dugogodišnjom karijerom u tiskanom i televizijskom novinarstvu, nova je snaga dopisništva informativnog programa Nove TV iz Zadra, piše Dnevnik.hr.

Rođena Šibenčanka diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a novinarstvom se do sada bavila radeći na lokalnim medijima i u šibenskom dopisništvu javne televizije.

"Veselim se novoj prilici, novom okruženju i novim profesionalnim izazovima. Smatram ovo velikom prilikom u svojoj karijeri. Izuzetno mi je velika čast biti dio tima najjačeg informativnog programa u zemlji.

Radujem se novim izazovima, a posebno volim javljanja uživo jer su to situacije u kojima je nužno brzo misliti i snaći se na najbolji mogući način, a istovremeno gledateljima prezentirati najvjerodostojniju i najobjektivniju informaciju s terena“, rekla je Jurišić.

Sanja ističe kako posebno voli obrađivati teme koje u konačnici rezultiraju razrješenjem nekog problema.

Sanja Jurišić svoje je prve novinarske korake napravila još tijekom studija radeći u redakcijama Večernjeg lista i HRT-a.

Nakon toga počela je raditi na lokalnoj Televiziji Šibenik, gdje je bila novinarka i urednica informativnog programa, a više od godinu dana radila je kao novinarka lokalnog portala ŠibenikIN.

Od 2015. godine radi kao novinarka HRT-ovog studija u Šibeniku, odakle je izvještavala za brojne emisije informativnog i mozaičnog programa javne televizije.

FOTO:Dnevnik.hr
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.