Sidebar Menu

Datum objave: 30. Travanj 2019

Umjesto čestitke:Vesela vijest u obitelji župana Pauka, stigao mali Borna

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibensko - kninski župan Goran Pauk dobio je u 58. godini treće dijete i to sinčića Bornu. Iz drugog braka ima dvoje već odrasle djece s kojom se ponosno fotografira i slike objavljuje na svom Facebook profilu. U svojoj je šibenskoj generaciji 1961/62. ,u kojoj već ima djedova i baka, sigurno sada drži rekord kao otac s najmlađim djetetom. Posljednjih mjeseci je s ponosom najavljivao dolazak svog trećeg djeteta, s trećom suprugom pa se tako slikao s kolicima u novom stanu i fotku objavio na svom Facebook profilu, a onda je tu vijest priopćio i na nedavnom predstavljanju kandidata HDZ -a za predstojeće EU izbore među kojima je i on i to na 7. mjestu. "Otac sam dvoje odrasle djece, a treće je na putu i trebalo bi se roditi upravo u jeku predizborne kampanje", kazao je tada Pauk i zaradio snažni pljesak kolega.

Danas, na otvaranju 11. Sajma agroturizma u Skradinu, svi su mu čestitali što je dobio sinčića - od stranačkih kolega do novinara. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam