Sidebar Menu

Datum objave: 19. Travanj 2019

Ksenija Erker pjevat će na 20. rođendanu šibenskih rotarijanaca, a sav prihod ide talentiranim mladim ljudima

Diana Ferić
Diana Ferić

Rotary klub Šibenik svoj 20. rođendan obilježit će na način na koji to najbolje zna - humanitarnom akcijom. U sklopu akcije „Za šibensku izvrsnost“, u kojoj prikupljaju sredstva za potporu talentiranim mladim stanovnicima Šibenika i Šibensko-kninske županije, 18. svibnja 2019. godine u 20.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku organizirat će program pod nazivom ,,Takvim sjajem može sjati“. Riječ je o glazbeno-scenskom programu u kojem diva hrvatske glazbene scene, Ksenija Erker, u pratnji vrhunskog glazbenika Zorana Mišolongina, izvodi pjesme Arsena Dedića popraćene pričama iz njihovog poznanstva i zajedničkog rada.


"Sva sredstva koja prikupimo i koja preostanu nakon podmirivanja produkcijskih troškova koristili bismo za našu akciju „Za šibensku izvrsnost“ kroz koju nastojimo podržati razvoj mladih talenata s našeg prostora", kaže Čedo Perković, predsjednik šibenskog Rotary kluba.

Skupina Šibenčana obnovila je 1999. godine rad Rotary kluba u Šibeniku koji je utemljen davne 1933, a njegov prvi predsjednik bio je Miloš Šupuk, unuk Ante viteza Šupuka.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam