Datum objave: 05. Travanj 2019

Župan Goran Pauk sedmi na HDZ -ovoj listi za EU parlament što baš i nije siguran prolaz

Diana Ferić
Diana Ferić

HDZ je na sjednici predsjedništva potvrdio 12 imena na listi te stranke za europske izbore. Na listi nema Gabrijele Žalac, ali ni Marijane Petir za koju se nagađalo da bi se mogla naći na listi HDZ-a.  Nositelj HDZ-ove liste je, kako neslužbeno doznaje N1, Karlo Ressler, Šeksov posinak, Plenkovićev savjetnik i autor programa HDZ-a za europs-ke izbore, na drugom mjestu je aktualna europarlamentarka Dubravka Šuica, piše Index.hr.

Na trećem mjestu je saborski zastupnik Tomislav Sokol, na četvr-tom Željana Zovko, europarlamentarka, a na petom zastupnica i bivša gla-snogovornica vlade Sunčana Glavak.

 

Slijede Plenkovićeva asistentica iz Bruxellesa Marijana Balić, župan šiben-sko-kninski Goran Pauk, državna tajnica u Ministarstvu prometa Nikolina Brnjac, šef regionalne Razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ri-bić, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije Domagoj Maro-ević, župan brodsko-posavski Danijel Marušić te na posljednjem mjes-tu pomoćnik glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i stožerni brigadir Stje-pan Adanić.
Očekuje se da predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković uskoro u sjedištu te stranke i sam novinarima pročita ova imena.
 

Iz kategorije: Vijesti