Datum objave: 01. Travanj 2019

Ovako se čuva baština:Gradonačelnik portugalskog gradića odbio bizarni zahtjev Madonne

Diana Ferić
Diana Ferić

Pop kraljica Madonna dobila je odbijenicu od gradonačelnika jednog povijesnog portugalskog grada nakon što je zahtijevala da se, za potrebe njezina videospota, u palaču iz 19. stoljeća dovede čistokrvni konj.

Šezdesetogodišnja pjevačica živi na relaciji SAD - Portugal od 2017. godine, a na taj se potez odlučila kako bi podržala svog sina Roccoa koji igra za tamošnji nogometni klub, prenosimo iz Dlobodne Dalmacije.

Sporni videospot za pjesmu "Indian Summer" planirala je snimiti u u palači Quinta Nova de Assunção u blizini grada Sintre, a jedan od kadrova prikazivao bi upravo pjevačicu kako leži uz konja i to u atriju posjeda u kojemu se nalaze brojni delikatni radovi, piše Page Six.

Gradonačelnik Basilio Horta odbio je njezin zahtjev jer "drveni podovi i grede palače iz 1860. godine nisu dovoljno jaki da izdrže težinu životinje koja bi mogla oštetiti zgradu".

Kako prenosi Page Six, glasnogovornik pjevačice tvrdi kako je ova priča "sto posto izmišljena", ali portugalski list Correio da Manhã prenosi poruku koju je Madonni navodno uputio njezin agent.

- Oprostite, moja kraljice. Radim najbolje što mogu... Čovjek koji može donijeti odluku nije dostupan - prenose portugalske novine, a u istom članku donose i navodni Madonnin odgovor.

- Toliko sam dala ovoj zemlji, a kad zatražim jednostavnu uslugu i to kako bih pokazala Portugal svijetu, odgovor koji dobijem je negativan - navodno je kazala.

- Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti. Ni pod kojim uvjetima ne mogu dopustiti da konj uđe u palaču… Madonna je umjetnica, ali palača pripada svima i ne smije ju se iskorištavati – poručio je Horta za portugalski Expresso.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: