Datum objave: 11. Ožujak 2019

Kaj se čeka!:Kad su institucije bešćutne onda je Rene Bitorajec za Franu Lučića skupio tisuće lajkova

Diana Ferić
Diana Ferić

Više od sedam tisuća ljudi 'stisnulo je' lajk ispod fotografije koju je objavio zagrebački glumac Rene Bitorajac u znak potpore jedinim vatrogascem koji je jedini preživio kornatsku tragediju i to u manje od 24 sata. Lijepo je da poznate ličnosti  pokazuju svoje suosjećanje herojima poput Frane Lučića, ali jadno je da je i to potrebno da bi taj nesretni mladić dobio ono što mu pripada - odštetu od hrvatske države i Grada Šibenika. 

Naime, od stravične kornatske tragedije prošlo je punih 12 godina, a Frano Lučić ni dandanas nije dobio odštetu za sve što se zbilo. Upravo zbog toga Rene Bitorajac objavio je fotografiju na kojoj je on sam u vatrogasnom odijelu, iza njega se vidi vatrena stihija, a ispod svega je napisao:iju priču nitko ne može ostati imun
Podrška Frani Lučiću, jedinom preživjelom vatrogascu iz kornatske tragedije, koji ni nakon 12 godina nije dobio odštetu! Kaj se čeka???'

 

 

Inače, Rene Bitorajac i sam je upoznao Franu Lučića prije tri godine, kada je s puhačkim orkestrom KUD Hartić iz Tisnog došao na audiciju za 'Supertalent', koji je vodio upravo naš glumac.
'Kad vidite uživo koliko mu je život upropašten, ne možete ostati imuni na to. Sad ga država već 12 godina maltretira, a vidimo na koje sve druge stvari troše novac', izjavio je Bitorajac za Večernji list i dodao: 'Nismo se čuli nakon toga, ni ne očekujem da me zove i zahvaljuje mi. Nisam to napravio da bi se dizala neka pompa od toga, ali drago mi je da je sve na kraju dospjelo u medije, piše tportal.
  

Iz kategorije: Vijesti