Nedjelja, 03 Ožujak 2019 07:18

ŠOKANTNO - Majka bacila četvoro djece u rijeku. Najstarijem bilo 8 godina.

Napisala: 
ŠOKANTNO - Majka bacila četvoro djece u rijeku. Najstarijem bilo 8 godina.

Povijest se šokantno ponavlja. Slučaj gotovo identičan aktualnom slučaju oca u Pagu koji je s balkona na prvom katu obiteljske kuće bacio svoje četvero djece, dogodio se prije 93 godine u Beču. Tamo je prvih dana ožujka, žena rastrojena stalnim razmiricama sa svojim mužem, bacila četvoro djece u rijeku.

Najstarijoj djevojčici bilo je kao i u paškom slučaju tek 8 godina, a i troje mlađe djece dvije djevojčice i dječak bilo je slične dobi kao i nesretna djeca koju je u Pagu otac bacio s balkona. Za razliku od njega, majka koja je bacila djecu u rijeku pošla je za njima u smrt.

Kratka vijest o tom stravičnom čedomorstva 1936. godine bila je u novinama objavljena u dnu stranice ispod političkih vijesti iz raznih zemalja pod naslovom "Očaj jedne majke". Iako je bila teško uočljiva, a novine se kasnije nisu opširnije bavile tom temom, imala je veliki odjek u javnosti, ali je vrlo brzo pala u zaborav.

Sličnost paškog i bečkog slučaja strašnog zločina nad nevinom djecom, šokantna je, a još je strašnija spoznaja da se sve to može ponoviti jer u čovjeku očito skriven živi monstrum kojeg nije moguće uništiti i za kojeg se nikada ne može znati kada će se ukazati u svom najstrašnijem obličju.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!