Sidebar Menu

Datum objave: 11. Siječanj 2019

Pozitivni pomak u odnosu Grada Šibenika prema privatnim i vjerskim vrtićima

Diana Ferić
Diana Ferić

Sastanak s predstavnicima pet predškolskih ustanova čiji osnivač nije Grad Šibenik, „Žižula“, „Brat Sunce“, „Osmijeh“, “Blažena Hozana“ te „Sunce“ održao je danas gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima održao je danas sastanak na kojem je donijet zaključak o jačanju partnerskog odnosa i nastavku suradnje između Grada Šibenika te privatnih i vjerskih vrtića.
Uz suglasnost predstavnika vrtića, zaključeno je kako će se već u idućoj pedagoškoj godini, u okviru proračunskih mogućnosti, povećati sufinanciranje boravka djece u privatnim i vjerskim predškolskim ustanovama. Također je dogovoren nastavak intenzivnih razgovora kako bi se dugoročno ostvario zajednički cilj izjednačavanja statusa vrtića čiji je osnivač Grad Šibenik i vrtića drugih osnivača koji djeluju na području grada Šibenika.
Na sastanku je istaknuto kako će Grad Šibenik nastaviti ulagati u modernizaciju objekata dviju gradskih predškolskih ustanova.
  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam