Sidebar Menu

Datum objave: 31. Prosinac 2018

Najljepši izlozi:Zlatni medenjak ponovno pripao Mili Mrši i Novom Bagatu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zlatni medenjak i novčanu nagradu u iznosu od 1.500 kuna ove godine, u akciji Turističke zajednice Grada Šibenika „Zlatni jmedenjak“ osvojila je trgovina Novi bagat; Srebrni medenjak i iznos od 1.000 kuna pripao je Galeriji Matija; Brončani medenjak podijelili su prvi susjedi s Male lože – ugostiteljski objekt Na.ma.lo i Deni Design, oba nagrađena s iznosima od 750 kuna, dok su posebna priznanja, i to ono za inovativnost i za najboljeg debitanta, kao i novčanu nagradu od 500 kuna osvojili Pizzerija Fontana i trgovina Koke.

 

Riječ je o priznanju koje Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika već četvrtu godinu dodjeljuju vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji „najslađe“ ukrase izloge povodom božićno-novogodišnjih blagdana.

„Četvrtu godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo se, kao i proteklih godina, vodilo propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole koji je danas u 12 sati na Adventurinoj pozornici u Parkiću proglasio pobjednike.
  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.