Datum objave: 24. Prosinac 2018

Sve trgovine danas rade skraćeno,neki trgovački lanci do 16, a neki do 18 sati

Diana Ferić
Diana Ferić

Trgovački lanci su najavili da njihove trgovine neće raditi na Božić, kao ni na blagdan svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno. Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće. Konzumove trgovine neće raditi na Božić, 25. prosinca, i blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca.
Trgovački lanac Kaufland je najavio da njegove trgovine neće raditi na Božić i Svetog Stjepana, dok će na Badnjak također raditi skraćeno. Iz Kauflanda ističu kako će svoje poslovnice treću godinu zaredom zatvoriti na Svetog Stjepana, 26. prosinca, a neće raditi ni na Božić, 25. prosinca. Na Badnjak će većina poslovnica Kauflanda raditi najduže do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca će većina poslovnica raditi najdulje do 18 sati.

Trgovački lanac Lidl također će na Badnjak raditi skraćeno i to do 14 sati, dok će trgovine ovog lanca na Badnjak i Štefanje biti zatvorene.

Interspar će za Badnjak će raditi skraćeno do 16 sati, nijedna trgovina neće raditi na Božić, a 26. prosinca neke će raditi skraćeno. Detaljnije informacije možete provjeriti OVDJE.

Tommy će na Badnjak raditi do 17 sati, dok na Božić i Štefanje neće raditi.

Plodine na Badnjak rade do 18 sati, na Božić neće raditi, dok će na Štefanje raditi po nedjeljnom radnom vremenu odnosno do 20 ili 22 sata.

Modne trgovine u trgovačkom centru Dalmare radit će na Badnjak od 9 do 15 sati, Konzum će biti otvoren do 15 sati. Na Božić i blagdan sv. Stjepana 26. prosinca Dalmare će biti zatvoren.

City life na Badnjak će raditi skraćeno do 14 sati, a na Božić i Stipanje centar će biti zatvoren. Na staru godinu također će raditi skraćeno do 14 sati, a prvog dana nove 2019. godine neće raditi.

Prodavaonice Djela rade danas, na Badnjka do 18 sati, a na Božić i blagdan svetog Stjepana su zatvorene.
 

Iz kategorije: Vijesti