Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2018

Milorad Mišković Kasper:Aboliramo četnike,a dopuštamo da teškim bolesnicima isključuju vodu zbog duga"

Diana Ferić
Diana Ferić

Vijećnik HSS –a Milorad Mišković Kasper uputio je na jutrošnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenika apel za pomoć Šibenčaninu Dragiši Piližoti koji ima tri vrste karcinoma i 15 godina je na dijalizi, a Vodovod mu je isključio vodu zbog duga koji ne može platiti jer nema novca. Zatražio je od gradonačelnika da takve građane oslobodi plaćanja duga za komunalije:“Abolirali smo teške četnike, aboliramo teške kriminalce svake godine,a ne možemo naše građane koji teško žive osloboditi tih dugova. Pozivam Vas gradonačelniče da to napravite barem u ovom mjesecu odricanja i slavljenja Božića“, kazao je Mišković.

 

Empatiju je odmah pokazao  Paško Rakić, zamjenik šibenskog gradonačelnika. Predložio Miškoviću da zajedno s Piližotom dože sutra do njega i da će to odmah riješiti. Kako je Piližota na dijalizi otići će kod njega u bolnicu.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.