Sidebar Menu

Datum objave: 06. Studeni 2018

Sutra i u Šibensko - kninskoj županiji počinje cijepljenje protiv gripe

Diana Ferić
Diana Ferić

Cijepljenje protiv sezonske gripe započet će u srijedu, 7.11.2018. u cijeloj Republici Hrvatskoj, pa tako i u Šibensko-kninskoj županiji.
Cijepljenje je besplatno za osobe s kroničnim bolestima, bez obzira na dob i sve osobe starije od 65 godina u svrhu smanjenja rizika od komplikacija osnovne bolesti uzrokovanih gripom i smanjenja rizika od komplikacija gripe, zatim za zdravstvene djelatnike prvenstveno u svrhu smanjenja rizika prenošenja gripe na bolesnike u svakodnevnom radu. Za osobe koje ne spadaju u navedene kategorije, HZZO je utvrdio cijenu od 20,00 kn po dozi, priopćili su iz Zavoda za javno zdravstvo Šibensko - kninske županije.
Cijepiti se može u ambulanti izabranog liječnika obiteljske medicine ili pedijatra, a zdravstveni djelatnici i ostali koji žele, mogu se cijepiti na Odjelu epidemiologije Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, na adresi Matije Gupca 74.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.