Datum objave: 05. Studeni 2018

Roditelji pripremite se:Prvi šibenski dječji buvljak u nedjelju 11. studenog u Muzeju kluba Azimut

Diana Ferić
Diana Ferić

Buvljak dječje odjeće, obuće i ostalih dječjih potrepština organiziraju Šibenska udruga mladih Š.U.M. i klub Azimut u nedjelju, 11. studenog, od 10 do 13 sati. Pozivaju sve zainteresirane roditelji da 'pročešljaju' ormare svoje djece ( od 0 do 15 godina) i višak prodaju ili razmjene na buvljaku koji će biti održan u novoformiranom prostoru Azimuta – takozvanom Muzeju!

Broj izlagača je ograničen na 10, a svi zainteresirani mogu se predbilježiti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 098 915 11 42. Sudjelovanje je besplatno!
Cilj buvljaka je pružiti roditeljima mogućnost da na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način oslobode svoje životne prostore od viška odjeće, obuće i ostalih dječjih potrepština. S druge strane, pozivaju se svi koji žele obnoviti garderobu najmlađih članova svoje obitelji da prošetaju do Azimuta i učine to po simboličnim cijenama.
Buvljak slijedi koncept 3R – reduce, reuse, recycle, a organizatori vjeruju da će isto slijediti i brojni šibenski roditelji, mame i tate!

Također, u sklopu buvljaka bit će organiziran štand s nosiljkama i platnetnim pelenama gdje će roditelji moći dobiti savjet i odgovor na pitanje o svemu što ih zanima o nosiljkama, pelenama i bebonosećim druženjima koja se u Šibeniku redovito održavaju, a koja su, među ostalim, rezultirala osnivanjem prve šibenske Knjižnice nosiljki!
Spomenimo da je ovo prvi ovakav buvljak te da će isti ili slični biti održavani ovisno o zainteresiranosti sudionika!
 

Iz kategorije: Vijesti