Datum objave: 26. Listopad 2018

Građanima dosta:Počelo potpisivanje peticije za postavljanje usporivača kod "stare pošte"

Diana Ferić
Diana Ferić

Pokrenuta je Peticija za postavljanjem usporivača prometa na pješačkom prijelazu u ulici Vladimira Nazora, kod stare pošte u Šibeniku nakon što su se u proteklih mjesec dana na tom mjestu dogodile dvije prometne nesreće – motociklist je u rujnu naletio na četverogodišnje dijete, a danas je stradala jedna gospođa. U oba slučaja na pješake su naletjeli motociklisti i pobjegli s mjesta nesreće.

„Vodila sam dijete prvi dan na trening u karate klub. Pred pješačkim prijelazom zaustavilo se taksi kombi vozilo i držeći dijete za ruku krenuli smo preko prijelaza. Odjednom je dojurio motociklist iz smjera Poljane prema rivi, zaobišao taksi vozilo s lijeve strane i naletio na nas. Dijete mi je pogodio ručkom volana, istrgao mi ga iz ruku i oborio na cestu. Mali je jako plakao, a lice mu je bilo obliveno krvlju, najviše je krvarilo iz predjela oka“, ispričala je nakon nesreće majka dječaka koji, na sreću, nije dobio teške ozljede glave.

„Ovom peticijom pokušati ćemo izvršiti pritisak na nadležna tijela radi postavljanja usporivača prometa kod pješačkog prijelaza u ulici Vladimira Nazora, kod slasticarne "Calimero", kažu inicijatori.

Peticiju možete potpisati preko Facebook-a.
 

Iz kategorije: Vijesti