Datum objave: 19. Listopad 2018

Zbog utrka za Dražena u subotu će biti privremena regulacija prometa u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog održavanja cestovnih atletskih utrka „Šibenskih deset“ i „Draženova četvorka“ u čast jednom od najvećih hrvatskih sportaša Dražena Petrovića, u subotu 20. listopada 2018.g. u Šibeniku će biti privremeno reguliran promet.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi na relaciji održavanja cestovnih atletskih utrka u vremenu od 11 do 13 sati.

„Šibenskih deset“, utrka od 10 km, starta sa šibenske rive, a sastoji se od dva kruga. Nakon starta s rive trka se nastavlja Vukovarskom ulicom do Ulice V. Škorpika te dalje prolazi Ulicom Stjepana Radića neposredno uz Draženov spomenik. Nakon zgrade suda skreće u Ulicu M. Gupca te prolazi cijelom Težačkom ulicom, izlazi na Ulicu Kralja Zvonimira, i dalje Ulicom Vladimira Nazora završava na šibenskoj rivi.

„Draženova četvorka“, utrka od 4 km, sastoji se od jednog kruga koji kreće od šibenske rive, prolazi Vukovarskom ulicom te čitavom Ulicom Stjepana Radića do Ulice Vladimira Nazora i zaključno prema šibenskoj rivi.

Zbog održavanja dječje utrke u vremenu od 9 do 13 sati u cijelosti će biti zatvoren promet na Obali dr. Franje Tuđmana.

Utrke organizira Atletski klub Šibenik, Atletski klub Maraton 2000, Turistička zajednica Grada Šibenika, Grad Šibenik i Muzej Dražena Petrovića.

Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje privremene regulacije prometa kako bi omogućili sigurnost natjecateljima te uspješno obilježili 54. rođendan Dražena Petrovića, priopćili su iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika. 
 

Iz kategorije: Vijesti