Datum objave: 01. Listopad 2018

Ljubav djeci prije svega dajmo:Počeo Dječji tjedan i u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Prvi tjedna u listopadu u znaku je djece kao Dječji tjedan pa će tim povodom u Šibeniku Društvo Naša djeca organizirati niz aktivnosti i radionice, kako doznajemo od Mire Jušić, predsjednice te organizacije.

„Dječiji tjedan je tradicionalna godišnja akcija posvećena djeci. Trajni cilj dječjeg tjedna usmjeriti pozornost javnosti prema ostvarivanju prava, potrebama i aktivnostima s djecom i za djecu .
DND Šibenik kao dio obitelji DND-a okupljenih u Savez društava naša djeca Hrvatske ,svake godine različitim aktivnostima sudjeluje da dječja prava postanu vidljiva u zajednici „ ističe.

Program je pripremljen s dječjim vrtićom "Osmijeh",OŠ "Juraj Šižgorić",OŠ "Tin Ujević",dječjim forumom DND-a,dječjim gradskim vijećem DND-a i Gradskom knjižnicom "Juraj Šižgorić" .

Danas je u Gradskoj knjižnici održan javni skup djece pod motom "Ljubav djeci prije svega", a stare igre za djecu u povodu europske godine kulturne baštine bit će prikazane na Trgu Pavla Šubića 1,(Ispred zgrade Županije) 02.10.2018.,utorak,poruka djece odraslima ,izrada Zbornika,prostorije DND Šibenik .
Program Dječjeg tjedna:

03.10.2018. u 12,00 sati,srijeda,prijem kod Gradonačelnika,uručenje Zbornika s porukama djece odraslima.
04.10.2018.,četvrtak ,Radionica dječjeg foruma,tema : Za pravo svakog djeteta borimo se mi.
05.10.2018.,u 10,30,u petak,Čitaj mi-"Bajkovnica" pripovijedanje bajki ,Gradska knjižnica "Juraj Šižgorić"
06.10.2018.,u 10,30,u subotu, puštanje balona s porukama djece odraslima,gradski park
 

Iz kategorije: Vijesti