Sidebar Menu

Datum objave: 27. Rujan 2018

Šibenski hitmejkeri Šarac i Bilić autori su himne šibenske gimnazije, a snimljen je i spot

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska gimnazija Antuna Vrančića dobila je svoju himnu autori koje su šibenski hitmejkeri Dušan Šarac i Frane Bilić,a pjevaj je klapa Gimnazijalke. Sinoć je predstavljen javnosti spot s tom pjesmom koji je napravio Željko Petreš tako da je sve stopostotni šibenski proizvod kojim se i Gimnazija i Šibenik mogu podičiti.
„Dugo sam razmišljao o školskoj himne. Okupio sam profesorice hrvatskog jezika sa kako bi motivirale nadarene učenike da napišu riječi himne, ali je odazov bio loš. Obratio sam se potom Biliću i Šarcu, koji su ideju objeručke prihvatili i ovim putem im se iskreno zahvaljujem na odlično odrađenom poslu“, kaže je ravnatelj šibenske gimnazije Josip Paić.
Redatelj spota Željko Petreš ističe kako u spotu nema bazena, kupaćih kostima, Ferrarija ili tropskih plaža, kao u mnogim estradnim uradcima, ali zato ima nekoliko šarmantnih cura i fantastičnih kadrova Šibenika.

FOTO:Šibenik In ( Paola S.)

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam