Datum objave: 02. Kolovoz 2018

Policijski bilten:Pijani gost napao konobaricu jer mu nije dala piće,mladić ukrao bankovnu karticu iz automobila...

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko kninska okončala je proteklog dana tri kriminalistička istraživanja i to jedno za nasilno ponašanje i dvije prijevare.


Prva je provedena nad 57-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 29-godišnjakinji.

„Utvrđeno je da je osumnjičeni 31. srpnja u ugostiteljskom objektu u Skradinu, nakon što ga je oštećena kao zaposlenica u tom ugostiteljskom objektu odbila poslužiti pićem jer je bio vidno pijan, u dva navrata ozbiljno joj prijetio da bi je ustrašio ili uznemirio. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku“, ističe Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.

Dvadesetjednogodišnjaka su osumnjičili za računalnu prijevaru na štetu 34-godišnjaka.

Prema riječima Marice Kosor, utvrđeno je da je osumnjičeni, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, 31. srpnja u Brodarici iz vozila oštećenom ukrao bankovnu karticu s kojom je jučer, 1. kolovoza u Šibeniku na bankomatu u dva navrata podigao ukupno 3.000 kuna, a potom na benzinskoj pumpi ulio gorivo u iznosu od 631,28 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađena i oduzeta otuđena bankovna kartica.

 

I na kraju, kazneno su prijavili 31-godišnjaka kojeg su osumnjičili za krivotvorenje isprave.
Jučer, 1. kolovoza oko 18,25 sati u Šibeniku, policijski službenici Postaje prometne policije pri kontroli prometa su zaustavili osobni automobil VW Golf, kojim je upravljao osumnjičeni. Tijekom daljnjeg postupanja je utvrđeno da je osumnjičeni na to vozilo postavio ne pripadajuće registracijske pločice s namjerom da ih uporabi kao prave.
Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

 

Iz kategorije: Vijesti