Sidebar Menu

Datum objave: 31. Srpanj 2018

NEZABORAVNO - "Stari prijatelji" i Oliver Dragojević 1989. godine na fešti u Skradinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Voljeni hrvatski pjevač, duša Dalmacije, Oliver Dragojević, kojeg smo prekjučer zauvijek izgubili, i legendarna šibenska klapa "Stari prijatelji" zapjevali su zajedno 1989. godine u Skradinu na proslavi povijesnog uspjeha košarkaškog kluba "Jugoplastika" koji je te godine postao prvak Europe.

Feštalo se u Skradinu zato što je pokojni skradinski ugostitelj Drago Petrović Gas bio veliki navijač "Jugoplastike" i jedan od sponzora tog hrvatskog kluba kojeg mnogi ljubitelji košarke i danas smatraju jednim od najboljih europskih ekipa svih vremena.

Skradinsku feštu na kojoj su bili svi košarkaši "Jugoplastike" koji su sudjelovali u osvajanju titule prvaka, mnogi pamte i danas kao jedan od najvećih i najveselijih događaja u milenijskoj povijesti Skradina. Na tu je feštu došao i nezaboravni glumac Boris Dvornik, a sa "Starim prijateljima" zapjevao je i jedan od najvećih fanova "Jugoplastike", Oliver Dragojević.

Pogladajte i poslušajte na našem facebooku kako je to bilo 1989. godine kada Skradin slavio uz Oliverovu pojesmu.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.