Datum objave: 20. Srpanj 2018

U HNK Šibenik trljaju ruke:Stiže 3 milijuna kuna nakon prelaska Duje Ćalete Cara u Marseille

Diana Ferić
Diana Ferić

Duje Ćaleta-Car od ovog petka i službeno je nogometaš Marseillea, a Šibenik je time najzadovoljniji jer će dobiti oko tri milijuna kuna naknade od odštete plaćene Salzburgu...

 

Mladi 21-godišnji branič briljirao je prošle sezone u Austriji i Europskoj ligi, što nije prošlo nezapaženo pa su ga poželjeli mnogi ugledni klubovi, uključujući Marseille i Sevillu.
Ivan Rakitić pokušao je nagovoriti Ćaletu-Cara da pređe u klub iz Andaluzije, ali nije uspio. Francuzi su na kraju uspjeli ugrabiti talentiranog stopera, a nakon odrađenog liječničkog pregleda napokon je ovog petka potvrđeno da potpisuje ugovor s klubom na pet godina, piše tportal.

 

To je odlična vijest za Šibenik čiju je omladinsku školu prošao pa bi hrvatskom drugoligašu trebala pripasti naknada za razvoj igrača od oko tri milijuna kuna.
Ovaj transfer je dobra vijest i za hrvatsku reprezentaciju, jer se očekuje da će Ćaleta-Car postati u budućnosti bitan kotačić obrane naše izabrane vrste, a Marseille je važan korak naprijed u karijeri rođenog Šibenčanina..
 

Iz kategorije: Vijesti