Datum objave: 03. Srpanj 2018

U prometnoj nesreći u Šibeniku motociklist teško ozlijeđen,a motor potpuno izgorio

Diana Ferić
Diana Ferić

Teže ozljede zadobio je 20 – godišnji vozač motocikla u prometnoj nasreći koja se dogodila sinoć u Šibeniku, na raskriju ulica Put gimnazije i Jerka Machieda, a motocikl na kojem je bio je potpuno izgorio.

 

„Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom Citroen, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja ulice Put gimnazije i ulice Jerka Machieda, ušla u ulicu Put gimnazije, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara njenog vozila s motociklom Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je ulicom Put gimnazije, u kojoj postoji jedna prometna traka namijenjena za promet vozila u jednom smjeru, upravljao 20-godišnji vozač. Prilikom sudara motocikl s vozačem je pao na kolnik, kada je došlo do iskrenja i požara u kojem je motocikl u potpunosti izgorio“, kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.

 

Protiv 41-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Iz kategorije: Vijesti