Sidebar Menu

Datum objave: 13. Lipanj 2018

Provjerite gdje ovih dana smijete, gdje ne smijete, a gdje možete besplatno parkirati

Šibenik News
Šibenik News

Zbog organizacije šibenske fešte i postavljanja  pozornice u Docu, neće biti moguće parkiranje ispred bivšeg Maura u Docu od danas, 1 od 15 sati do nedjelje poslijepodne. 

-Obavještavamo sve građane i posjetitelje grada Šibenika da će u subotu za promet biti zatvorene: Obala Franje Tuđmana, Obala prvoboraca i Obala palih omaladinaca, a sve u svrhu organizacije otvorenja 58. MDF u Šibeniku.
Parkiranje u navedenim ulicama neće biti moguće od petka  od 15:00 sati do nedjelje do 07:00 sati. Molimo sve korisnike Povlaštenih parkirnih karata koje se koriste na Obali prvoboraca i Obali palih omladinaca da uklone svoja vozila do subote najkasnije do 11 sati ili će vozila u protivnom biti uklonjena paukom - obavještavaju iz Gradskog parkinga. 

 

Luka Šibenik poklanja besplatni parking u povodu 58. Međunarodnog dječjeg festivala, odnosno Šibenske fešte u subotu u Šibeniku. Parking na gatu Vrulje bit će otvoren i besplatan u subotu od 18 sati do 7 sati u nedjelju ujutro.  
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam